هدفون یا اسپیکر: کدام یک برای شنیدن موسیقی بهتر است؟


وقتی شما موسیقی را با اسپیکرهای استریو گوش می کنید هر دو کانال استریو توسط دو گوش شنیده می شود. اما هنگام استفاده از هدفون چنین مشکلی وجود ندارد. هر گوش صدای مخصوص خودش را می شنود. گوش چپ صدای مربوط به کانال چپ و گوش راست صدای کانال راست استریو را می شنود. 


تمام وظیفه هدفون ها این است که صدا را به درستی به گوش شما برسانند اما وقتی موسیقی را با اسپیکرها گوش می کنید صدای حاصل از اسپیکرها را می شنوید به علاوه صدایی که از انعکاس صدا بر اتاق و دیگر اشیای اطراف حاصل می شود. البته هر چه به اسپیکرها نزدیک تر باشید صدای حاصل را مستقیم تر و بدون انعکاس محیط می شنوید.


اگر روی میز کامپیوتر از اسپیکر استفاده کنید و آنها فاصله مناسبی با گوش شما داشته باشند معمولا تجربه ای خوب و تقریبا مشابه با هدفون به شما می دهد و شنیدن موسیقی را لذت بخش تر می کند. 


نکته ای که وجود دارد این است که صدای موسیقی استریو در هدفون ها هیچ وقت به اندازه گوش کردن از طریق اسپیکرها طبیعی به نظر نمی رسد. اما بزرگ ترین مزیت هدفون ها این است که متغیرهای مختلف محیطی را حذف می کنند. هرچند نباید فراموش کنید که صداهای محیط هم به راحتی روی کیفیت صدای هدفون تاثیر می گذارند.


جالب است بدانید که حتی اگر از هدفون هایی با قابلیت noise-canceling استفاده کنید باز هم صداهای محیط بر کیفیت چیزی که می شنوید موثر اند. روش های حذف نویز فقط آنها را کاهش می دهند اما هیچ گاه قادر به حذف آنها نیستند. بنابراین صدای اتومبیل، قطار و همهمه افراد همگی روی کیفیت چیزی که می شنویم تاثیر دارد. 


یک راه فایق آمدن بر این نویزها، این است که صدای موسیقی هدفون را تا حد ممکن بلند کنیم که البته با این کار سلامت شنوایی و گوش تان را به صورت جدی به خطر انداخته اید. 


در نهایت هیچ هدفونی نمی تواند با یک سیستم اسپیکر غول پیکر رقابت کند. اما همانطور که گفتیم کیفیت چیزی که می شنوید به وضعیت اتاق شما نیز وابسته است.


جالب است بدانید که وقتی در مورد مقایسه هدفون و اسپیکرها صحبت می کنیم سلیقه افراد به سن شان هم بستگی دارد. افراد زیر ۳۰ سال معمولا هدفون را ترجیح می دهند و بالا ۳۰ ساله ها اسپیکر را بیشتر دوست دارند. 


این نکته را هم نباید فراموش کنید که ممکن است اسپیکرها لذت بیشتری برای گوش کردن موسیقی به ما بدهند اما قیمت هم گزینه مهمی است. داشتن یک هدفون با کیفیت بسیار خوب حدود ۱۰۰ دلار برایتان آب می خورد. اما برای داشتن اسپیکرهایی با چنین کیفیتی باید حداقل بیشتر از ۵ برابر این عدد هزینه کنید. بنابراین هدفون ها در نهایت ارزان تر تمام می شوند. ضمن اینکه برای لذت بردن از اسپیکرها شاید نیاز باشد کمی در اتاق هم دستکاری کنید تا کیفیت صدای بهتری در اختیار داشته باشید. 

فرمان پلی استیشن سونی انتخابی مناسب برای مسابقات ماشین سواری


یکی از لقمه های چرب سونی در E3 امسال فرمان جدید پلی استیشن است که به رقابت با فرمان وایرلس مایکروسافت و فرمان Wii نیتندو برخاسته است. به نظر می رسد این فرمان با خصوصیات منحصر به فردش می تواند به یکی از بهترین ابزارهای جانبی پلی استیشن تبدیل شود. برای استفاده از آن تنها کافی است دسته PlayStation Move را روی آن نصب کرده و مسابقه را شروع کنید. 


این فرمان دارای خصوصیت ردیابی دقیق حرکت است و به شما این امکان را میدهد که در مسابقات ماشین سواری و کارتینگ کنترل بیشتری روی حرکات خود داشته باشید. 


بازوهای این فرمان برای استفاده بهتر می توانند تا شده و به صورت دسته های موتور، در مسابقات موتورسواری به کار گرفته شوند. این فرمان با دارا بودن پدال های تعویض شونده برای بازی های مختلف انتخاب های متعددی را در اختیار شما قرار می دهد. 


این فرمان با قیمت 40 دلار از پاییز امسال، آماده ورود به بازار است.


کارشناس دو دقیقه ای: نکاتی درباره ماشین های الکتریکی


امروزه درباره ماشین های الکتریکی خبرهای زیادی می شنویم و می دانیم که کمپانی های اتومبیل سازی فراوانی در دنیا به دنبال تولید نمونه های مختلفی از این گروه محصولات هستند. اکنون می توانید ماشین های الکتریکی بسیار متنوعی در بازار دیده می شود. از اتومبیل های کوچک دو نفره تا ماشین های اسپورت سوپرلوکس را می توانید در این گروه بیابید. 


اگر چه این اتومبیل ها گرانتر از انواع بنزینی یا گازوئیلی هستند، اما فواید زیست محیطی شان و اینکه دیگر لازم نیست نگران تغییر قیمت سوخت باشید، می تواند تا حد زیادی این قیمت بالاتر را توجیح پذیر نماید. اما بگذارید به جای بحث درباره قیمت، کمی درباره موضوعات جالب تری همچون مسافت طی شده با هر شارژ، مدت زمان لازم برای شارژ و... صحبت کنیم. 

عرضه اولین اولترابوک با نسبت صفحه 21‪:‬9 توسط توشیبا: Satelite U


روز گذشته نوآوری های توشیبا به تبلت، لپ تاپ یا all‪-‬in‪-‬one محدود نشد و این شرکت از اولین اولترابوک دنیا با نسبت صفحه ۲۱ به ۹ رونمایی کرد. U845W از یک صفحه نمایش ۱۴ اینچی با رزولوشن ۱۷۹۲ در ۷۶۸ پیکسلی بهره می برد که از نوع LCD است. با این اوصاف، اولترابوک توشیبا اولین لپ تاپی است که فیلم های واید اسکرین را بدون فضای مشکی اضافی در بالا و پایین، به نمایش می گذارد. علاوه بر این، فضای اضافی ایجاد شده در طول نمایشگر، امکان اجرای راحت تر برنامه های ویندوز هشت در حالت side by side را فراهم می آورد.


U845W که در خارج از آمریکا با نام U840W شناخته خواهد شد، اولترابوکی سبک، نازک، سریع و با عمر باتری بالا و قابل قبول است‫.‬ این محصول تنها 1.81 کیلوگرم وزن داشته و ضخامت آن کمی بیشتر از ۲۰ میلیمتر است‫.‬ درست است که این محصول کمی چاق تر از محصولات گروه اولترابوک است، اما اگر توشیبا بتواند به وعده خود در خصوص باتری all day battery عمل کند، این موضوع قابل چشم پوشی است‫.‬ 


این اولترابوک از یک پردازنده ایوی بریج اینتل بهره برده و تا ۱۰ گیگابایت رم را پشتیبانی می کند. فضای ذخیره سازی آن قرار است مخلوطی از یک هارد دیسک ۵۰۰ گیگابایتی و ۳۲ گیگابایت SSD برای کش کردن فایل های سیستم عامل باشد. بدنه این اولترابوک از فلز بافت دار بوده و پورت های یو اس بی آن از نوع USB 3‪.‬0 هستند. از قابلیت صفحه نمایش بیسیم یا WiDi پشتیبانی کرده و صفحه کلید با نور پشتی دارد. Satellite U845W قرار است از ۲۵ تیرماه با قیمت ۹۹۹ دلار در آمریکا به بازار عرضه شود و ورود آن به انگلیس از سه ماهه سوم سال جاری میلادی با قیمتی حدود ۱۴۰۰ دلار خواهد بود.


برای دیدن عکسها واطلاعات بیشتر کلیک کنید.

طرحی برای برج آجودانیه در تهران


این برج، پروپزال یا طرحی پیشنهادی است از سوی "شرکت معماران کاموری"؛ و آن طور که سایت Archdaily می گوید در جست و جوی کاربردی کردن الگوی معماری سنتی ایرانی برای استفاده در ساختمان های مرتفع است. 


برای دستیابی به این منظور، آن ها با پرداختن به جنبه های متفاوت معماری سنتی ایرانی و آمیختن آن با روش های پیشرفته طراحی، اقدام به طراحی این برج کرده اند. 

همان طور که می دانید ساکنان تهران در زمستان ها با آب و هوایی سرد و در تابستان ها با گرمای قابل توجهی رو به رو هستند. و حالا این گروه معماری با توجه به این نکته و مد نظر قرار دادن این موضوع که استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی ممکن است موجب تشدید این اوضاع بشود، می گویند که سعی داشته اند تا با پوشش و طراحی مناسب از میزان ورود تابش مستقیم آفتاب به هر طبقه بکاهند تا تهویه طبیعی، وظیفه سرمایشی را به عهده بگیرد.

ادامه مطلب ...